2014. augusztus 18., hétfő

Üdvözlet

Sziasztok!


Köszöntünk minden kedves idetévedőt az oldalunkon! 

Rengeteg különféle blog létezik; blogregény, blogmagazin, DIY-blog, designblog, stb, stb, még lehetne sorolni egy ideig. Mi leginkább a második kategóriába tartozunk, ugyanis olyan cikkekkel, és talán a későbbiekben feladatokkal szeretnénk kedveskedni nektek, amik az írással kapcsolatosak, esetleg egy-egy író véleményét tükrözik bizonyos témákban. Egyelőre öt állandó szerkesztőnk van; Ditta, Bernadette, Elyse Jane, critiqueen és Fruzsii
Az Elérhetőségek és az egyéni bemutatkozó oldalak hamarosan frissülnek, és mindenkiről kellő információt kaptok majd, a többi oldal pedig folyamatosan feltöltés alatt lesz, hogy mindig naprakész legyen a teljes oldal.

Mi a célunk? 

Nem akarunk világot megváltani, sem szuperhősökként berepülni a Blogspotmegyébe, vagy Magyar Irodalom-földére, csupán szeretnénk segíteni Nektek. Hogyan lendülj át a holtponton, hogyan építkezz a történet során, mire figyelj oda. Érdekes cikkekkel szeretnénk meghozni a kedveteket az íráshoz, és közben kicsit fellázadni a blogspoton uralkodó állapotok ellen; a díjak hanyag dobálása, az igénytelen és irracionális írások tömkelegéről nem is beszélve. 

Amennyiben úgy gondoljátok, érdemes ránk szánni pár percet, nézzetek be minden héten; igyekszünk heti egy-két alkalommal olvasnivalót hozni, ha más nem vendégírók cikkeivel. Amennyiben eddig nem bolygatott, de érdekes témát találtok, vagy magyar közönség számára is hasznos külföldi cikket sodor elétek a sors, írjatok e-mailt valakinek a szerkesztőségünkből, vagy hagyjatok nyomot a Vendégkönyvben, chatben, vagy bárhol hozzászólásban, és megtesszük, ami tőlünk telik.

Előzmények

Igazából nem sok minden tartozik ide. A blog létrejöttét egy olyan csoport lelkes, barátságos és mindenképpen jó légköre alapozta meg, ami azért jött létre, hogy olyan magyar kezdő és haladó írók találkozzanak a virtuális térben, akik tényleg szeretnek írni. Akiket felháborít a párbeszédekből álló sablonblogok armadája, és akik foglalkoznak az írásaikkal. A csoportba való belépéshez elengedhetetlen az, hogy ne sértődj meg, bírd a kritikát, és értelmesen tudj társalogni különféle témákról.

Az oldal vendégírói minden esetben a csoport tagjai közül fognak kikerülni, és a csoportban feldolgozott témák visszaköszönhetnek a blogon cikk formájában. 

Az oldalon...

Amennyiben lesz olyan szerkesztő, aki hajlandó bevállalni a kritikarovatot, úgy lesz kritika kérési lehetőség, egyelőre azonban nincs. Amennyiben azonban beindul, el kell fogadnod azt, amit kaptál, és a sértődési faktort minimalizáljuk, ha lehet.
Kulturált formában nyilatkozz, és a káromkodást csak abban az esetben használd, ha az nem sért senkit, és nem bizonyos személyre utalsz vele. Nem fogom teljesen "betiltani", mert egyrészt én is szoktam, másrészt szeretném hinni, hogy elég érettek vagyunk ahhoz, hogy ez ne okozzon fennakadást.

Kellemes szórakozást, reméljük, hogy hasznotokra lesz az oldal, és tetszeni fog a munkánk.
Legyetek rosszak,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése